Dell Latıtude 3480 Anakart tamiri

Dell Latıtude 3480 Laptop anakart tamiri için cihazın servisimize gelmesi gerekmektedir. Dell Latıtude 3480 anakart onarımı yerinde servis ile yapılabilecek bir işlem değildir profesyonel bir ortamda yapılması gerekmektedir.

Bizi arayabilirsiniz 0216 255 10 14
Whatsapp üzerinden konum isteyebilirsiniz 05308565482


Önemli: Çıplak şekilde anakart teslim almıyoruz. Lütfen cihazı toplu şekilde servisimize ulaştırınız.

Dell Latıtude 3480 marka bilgisayarınız servisimize geldiğinde öncelikle adınıza kayıt açılmaktadır. Daha sonra cihaz teknik servise alınır. Cihazın sırası geldiğinde cihaz tezgaha alınır ve arıza tespit işlemleri başlatılır. Cihazın arızası tespit edildikten sonra çıkan masraf kullanıcıya bildirilir. Kullanıcı onaylamazsa cihaz teslim alındığı haline geri döndürülür o şekilde iade edilir. Kullanıcı onaylarsa arızalanan parçaya uyumlu bir parça temin edilir ve değişimi yapılır. Değişim yapıldıktan sonra görüntü alınır ve cihaz toplanır.

Cihaz çalışır haline getirildiğinde test işlemleri başlatılır. Test işlemlerinde cihazı yoracak programlar kullanıyoruz bu sayede cihazla oyunlarda vb. işlerde kullanırken sıkıntı olmayacağına emin oluyoruz. Test işlemleri başarılı olunca kullanıcıya cihazınız hazır mesajı atılır ve cihaz kullanıcıya verilir. Eğer dikiş tutmayacak bir sorun ise kullanıcıya bilgi verilir ve cihaz iade edilir.

Dell Latıtude 3480 Anakart Neden bozulur;

Anakart laptop üzerinde en önemli donanımdır. Laptop un bütün donanımları anakarta bağlıdır. Anakart üzerinde çeşitli entegreler var, bu entegreler hassas entegrelerdir.  Anakartın bozulmasının en çok karşılaşılan nedenleri ise şunlardır;

  • Dell Latıtude 3480 Sıvı Teması,
  • Kapasitesinin üzerinde yüksek voltaj şarj aleti kullanımı,
  • Elektronik sigara vb. ürünlerin bilgisayara takılması,
  • Statik elektrik,
  • Uzun zaman cihazın termal temizlik yapılmamış olması yüksek derecede ısınması,
  • Anakart üzerine iletken bir teması ile kısa devre ,
  • sarsıntı,
  • Yıldırım düşmesi sonucunda elektrik voltaj dalgalanması vb. sorunlar

Anakart tamir süresi;

Laptop anakart tamir süresi arızaya bağlı olarak ve uyumlu entegrelerin temin süresi dahil ortalama 2-3 iş günü içerisinde onarımı yapılmaktadır.

İkinci El Bilgisayar Satmak

Markası modeli ne olursa olsun çalışan veya çalışmayan bilgisayarlarınızı aynı gün değerinde satmak isterseniz Koliva Bilgisayar ile iletişim kurabilirsiniz.

Ümraniye Bilgisayarcı Ümraniye Bilgisayarcı ümraniye bilgisayarcı ümraniye bilgisayarcı